POtatissallas á la Vegannina
Här är min potatissallad som alltid uppskattas av de som äter den.
Du kan lägga i precis vad du önskar i denna, men här är exemplet på det jag slängde i denna gång.
Ingredienser
Kokt potatis, bäst är små färskpotatisar
Green Goddess
Vegansk majonäs (jag använde Hellman's)
Persilja
Sockerärtor
Spenat
Sallad
Vitlök
Gul lök
Äpple
Avokado, i bitar med lite citronsaft, salt och chili
Salt
Citronpeppar
Salladskrydda
Egentligen kan du lägga i exakt vad du önskar, men jag skriver ned det som jag skördade i mammas trädgårdland inför just denna gång.
Steg 1.
Skär allt innehåll i så stora bitar du vill ha dem och så mycket du vill ha av allt.
Jag tycker det är godast med små potatisar som jag har hela i salladen, men det är ju en smaksak.,
Steg 2.
Häll i så mycket Green Goddess och Veganmajo som du önskar. Blanda omkring.
Steg 3.
Krydda efter smak och blanda lite mer, servera som den är. Det blir extra gott om du hinner göra den lite i förväg så den hinner "gotta till sig" i kylen en stund.