POtatissallas á la Vegannina

Här är min potatissallad som alltid uppskattas av de som äter den.

Du kan lägga i precis vad du önskar i denna, men här är exemplet på det jag slängde i denna gång.

Ingredienser

Kokt potatis, bäst är små färskpotatisar

Green Goddess

Vegansk majonäs (jag använde Hellman's)

Persilja

Sockerärtor

Spenat

Sallad

Vitlök

Gul lök

Äpple

Avokado, i bitar med lite citronsaft, salt och chili

Salt

Citronpeppar

Salladskrydda


Egentligen kan du lägga i exakt vad du önskar, men jag skriver ned det som jag skördade i mammas trädgårdland inför just denna gång.

Steg 1.

Skär allt innehåll i så stora bitar du vill ha dem och så mycket du vill ha av allt.

Jag tycker det är godast med små potatisar som jag har hela i salladen, men det är ju en smaksak.,

Steg 2.

Häll i så mycket Green Goddess och Veganmajo som du önskar. Blanda omkring.

Steg 3.

Krydda efter smak och blanda lite mer, servera som den är. Det blir extra gott om du hinner göra den lite i förväg så den hinner "gotta till sig" i kylen en stund.